• Forum Upgrade: vBulletin 4.1.5

      We're back, though it took a little longer than I anticipated. You might see some changes here and there, the editor for example, or the auto-save feature while typing a post, which should, for the most part, be for the best. As usual, let us know if you find something that looks wrong or out of place. One particular issue was changes made to the style templates that messed up some of our css, but hopefully that isn't too big an issue now.

      Anyway, welcome back. Enjoy.

      -- AP Staff
      Comments 7 Comments
      1. Fire-Fist's Avatar
        Thanks a lot (16 chars)
      1. Insider2000's Avatar
        APForums is back in business!*attacked by velociraptors*AAAH!
      1. dwo's Avatar
        coolio !coolio !coolio !coolio !
      1. Gekko135's Avatar
        I've noticed a few things.
        1- Working with the code is a bit weird. I wrapped text in [link] codes. But everything i typed afterwards was linked even though I didn't specify it.
        2- Font happens to be wonky too. I've noticed a couple times if I copy the text from a previous post and repost it... the font will change.
      1. Strategos's Avatar
        Thank You ^________________________________^
      1. Nami's Avatar
        auto-save! very cool! Thx for that! :)
      1. brennen.exe's Avatar
        Quote Originally Posted by Gekko135 View Post
        I've noticed a few things.
        1- Working with the code is a bit weird. I wrapped text in [link] codes. But everything i typed afterwards was linked even though I didn't specify it.
        2- Font happens to be wonky too. I've noticed a couple times if I copy the text from a previous post and repost it... the font will change.
        I'll check it out when I get a chance, but both are formatting issues between/with the editor and/or your browser... not sure how much I can do about it right now.